توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

حماس: حال محمد الضیف خوب است

حماس: حال محمد الضیف خوب است یکی از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر ترور فرمانده شاخه نظامی این جنبش در نوار غزه را تکذیب و اعلام کرد که وی در حال فرماندهی مقاومت در نبرد است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 08
کد خبر: ۲۵۶۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس در گفتگو با شبکه الجزیره درباره اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی مبنی بر موفقیت ارتش رژیم اشغالگر در ترور «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام تاکید کرد: حال برادر ابو خالد (محمد الضیف) خوب است و او در حال انجام فعالیتش و عمل به نقش فرماندهی مقاومت است.

وی افزود: تمام شایعاتی که منتشر شد او را دلسرد نکرده است و با وجود گذشت بیش از ۳۳۰ روز جنگ، نه او و نه سربازانش از مواضع خود در برابر دشمن عقب نشینی نکرده‌اند.

حمدان همچنین اضافه کرد: مقاومت امروز می‌داند که وضعیت، بهتر از قبل است و در میدان نبرد یاد می‌گیرد چگونه عملکرد خود را بهبود ببخشد و ملت خود را در آغوش بگیرد. مقاومت در نبرد بر اهداف خود در برابر رژیم اشغالگر متمرکز بوده و درگیر نبرد‌های حاشیه‌ای نشده است.

ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در تکاپو برای دستاوردسازی و خروج از فشار شکست در جنگ، مدعی ترور محمد الضیف طی عملیاتی در نوار غزه شده بود.

اسامه حمدان حدود یک ماه پیش نیز گفت که ادعای رژیم اشغالگر درباره ترور «محمد الضیف» صحت ندارد و او در سلامت کامل بسر می‌برد.

حمدان تصریح کرد که ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور ضیف به دلیل توجیه بمباران منطقه مورد نظر و کشتار در آن منطقه بوده در حالی که این رژیم پیش‌تر آن منطقه را امن اعلام کرده بود.

رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که در بمباران منطقه المواصی در غرب خان یونس واقع در نوار غزه، محمد الضیف را به شهادت رسانده است.

این رژیم پیشتر در روز ۱۳ ژوییه (۲۳ تیر) نیز مدعی شده بود که در جریان یک عملیات در جنوب غزه، الضیف را هدف قرار داده است. / ایرنا

کلمات کلیدی: حماس محمد الضیف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار